article-spots
article-carousel-spots
programs
Технології
5 причин, чому напрям Data Science вартий вашої уваги
5 трав 2021

В епоху цифрової трансформації дані відіграють роль потужного двигуна для бізнесу. Але для створення дійсно вагомої конкурентної переваги недостатньо лише мати в розпорядженні гігабайти інформації, важливо вміти її правильно опрацювати та проаналізувати. Саме тому робота з даними, зокрема напрям Data Science, сьогодні виходять на перший план.

5 причин, чому напрям Data Science вартий уваги

  1. Робота з даними - це альфа і омега будь-якого сучасного бізнесу, від рітейлу та автомобільної індустрії до банківської справи і гейминга. Рекомендації відео на YouTube, машинний переклад, агрегація новин, медична діагностика, виявлення спаму - Data Science вже стала частиною повсякденного життя, навіть якщо ми цього не усвідомлюємо.
  2. Фахівці, здатні перетворювати розрізнені масиви інформації в цінні інсайти для бізнесу, цінуються «на вагу золота» і їх нестача зараз відчувається особливо гостро.
  3. Data Science інженери розробляють безпілотні автомобілі і автоматичні системи оцінки кредитоспроможності позичальника, вчать штучний інтелект вигравати в людини в шахи і навіть рекомендують, що ще додати до вашого замовлення на Amazon або Rozetka. Майбутнє вже сьогодні - це про них.
  4. Будь-хто, вивчаючи математику, рано чи пізно запитує себе, чи застосовуються інтеграли і логарифми в реальному житті. Data Science дає можливість активно використовувати математичні знання на практиці.
  5. Напрямок Data Science стрімко розвивається і якщо він зацікавив вас сьогодні, повірте, завтра буде ще цікавіше!

І бонус: оглядачі Harvard Business Review назвали Data Science найсексуальнішою професією ХХІ століття. Думаємо, їх слова варті довіри :)

Якщо вас цікавить робота на перетині математики, програмування та бізнесу, дізнайтеся більше про Data Science та перегляньте відкриті програми за цим напрямом і не зволікайте із реєстрацією.