article-spots
article-carousel-spots
programs
Новини
«ІТ для ветеранів та їх родин» продовжує знайомити бажаючих зі спеціалізаціями в ІТ
4 вер 2023

У серпні Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Україна запуcтили освітні ініціативи для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин.

Участь у навчальних програмах – безкоштовна та має на меті ознайомити українських ветеранів та членів їхніх сімей з кар’єрними можливостями в ІТ, а також допомогти опанувати одну із сучасних професій – в межах переходу від військової служби до цивільного життя.

ІТ-експерти EPAM проведуть серію ознайомчих офлайн-зустрічей, які допоможуть відповісти на питання про те, які є професії та можливості для розвитку в ІТ, як влаштована галузь, з чого варто почати перехід тощо. Заходи пройдуть в онлайн-форматі, участь доступна для всіх бажаючих ветеранів та членів їхніх родин.

05 жовтня о 17:00 відбудеться третя онлайн-зустріч з серії подій для ветеранів, ветеранок та їх близьких в рамках проєкту «IT для ветеранів». Тема чергової зустрічі - використання англійської в ІТ, для чого вчити і як побудувати свій власний навчальний план, щоб опанувати достатній рівень. Під час події учасники дізнаються:

  • Як визначити власний рівень англійської, а який потрібний для успішної кар’єри в ІТ?
  • Як підготуватися до вивчення і не втратити мотивацію в процесі? 
  • На які інструменти та ресурси варто звернути увагу?

Спікерка заходу – Олена Галушка, EPAM Lead Language Trainer, яка має досвід викладання англійської понад 14 років. Спеціалізація: курси для дорослих для підвищення рівня, курси загальної та бізнес англійської, підготовка до міжнародних рівнів. 

Зареєструватися на зустріч можна за посиланням до 04 жовтня. Тривалість зустрічі – 1 година

Велика кількість наших Захисників і Захисниць масово повертатимуться додому після перемоги, і ми маємо забезпечити їм можливість безпроблемно адаптуватися до мирного життя. Належна освіта або перекваліфікація відповідно до сучасних вимог – один з важливих інструментів успіху для них. Саме для цього ми відкрили чотири Центри ветеранського розвитку на базі потужних вишів. Вони стануть платформою для цивільної освіти ветеранів та членів їхніх родин. Дякую компанії EPAM Ukraine за активну співпрацю в освітньому проєкті. Впевнена, що ваші фахівці створять професійне середовище для залучення й подальшої самореалізації українських Воїнів в ІТ-галузі. Разом працюємо заради перемоги”, – наголосила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Ця освітня ініціатива є частиною комплексної програми EPAM у роботі з ветеранами. Ми раді бути корисними і готові до співпраці з різними профільними організаціями, а найголовніше з самими ветеранами. Об’єднання зусиль держави, бізнесу, спільнот дозволить створити сприятливе середовище для професійного розвитку та реінтеграції наших захисників”, – прокоментувала старт проєкту директорка з розвитку талантів EPAM Ukraine Наталя Колядко.