article-spots
article-carousel-spots
programs
Новини
Попередження про ймовірність шахрайських дій
16 трав

З метою запобігання введенню користувачів в оману, недопущення поширення інформації, яка не відповідає дійсності, а також протидії шахрайству та іншим недобросовісним практикам EPAM періодично ідентифікує компанії, які використовують нашу або схожу із нашою назву.

Зокрема, нами було виявлено реєстрацію ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ ГРУП» (код ЄДРПОУ 45227534). У зв’язку із цим повідомляємо, що ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ ГРУП» (код ЄДРПОУ 45227534) жодним чином не пов’язане із міжнародною групою EPAM та/або ТОВ "ЕПАМ СИСТЕМЗ", зареєстрованим за законодавством України (код ЄДРПОУ 33880213), що є частиною групи EPAM.

Закликаємо вас бути пильними, не надавати особисті дані, не здійснювати переказу коштів та іншим чином не взаємодіяти із неперевіреними компаніями, а також слідкувати за інформацією, яка розповсюджується через офіційні ресурси EPAM, такі як вебсайти https://careers.epam.ua, https://training.epam.ua.

У разі виникнення у вас підозр щодо здійснення шахрайської діяльності компаніями, що використовують нашу або схожу із нашою назву, просимо вас негайно інформувати EPAM, використовуючи наступні засоби зв’язку:

3